De blijdschap van pakketjes

verrassing op je deurmat!

Wat maakt het zo leuk om een pakketje te krijgen, en vooral om het uit te pakken? Wie houd er niet van cadeautjes? Als je op Vinted een creatie van mij bestelt pak ik het extra leuk voor je in. Dan is het een cadeautje voor jezelf of iemand anders, en niet zomaar een bestelling! Hier is een voorbeeld van een schort dat ik op de post heb gedaan:

Zolang ik nog geen eigen webshop heb kun je mijn kleding creaties op Vinted vinden of me persoonlijk benaderen. Er staan handgemaakte hoedjes, oorwarmers, gedrukte kleding en meer op. Neem een kijkje!

Inspirerend?

Ontvang eens per maand een email vol avontuur!
Er ging iets mis bij verzenden. Probeer het nog eens?
Hoera! Je bent ingeschreven.

Je gaat akkoord met mijn privacyverklaring

Privayverklaring