IN OPDRACHT:

The New Post Office

Sanne schrijft een boek en ik maak de illustraties. Het verhaal gaat over een natuurkunstenares die een groot rood boek meedraagt vol verhalen en ervaringen, en een groepje tieners die op zomerkamp gaan bij de Stadsnomaden in Nijmegen. Zodra het verhaal is afgerond kun je een boek of luister CD bestellen! Tot die tijd kun je Sanne volgen op Instagram:

The New Post Office
Sustainability Guide

De studenten van de Wageningen Universiteit vroegen mij om tekeningen te maken bij hun sustainability guide voor de internationale studenten. Dit is een folder met tips & tricks over duurzaamheid in het algemeen, en als student in Wageningen. Om de gids te bekijken klik op de knop hieronder:

SUSTAINABILITY GUIDE
Nijmeegse Stadsomaden

Voor de Nijmeegse Stadsnomaden (een woongroep op wielen) maakte ik illustraties van alle woningen en gezamenlijke voorzieningen zodat zij een plattegrond konden maken. Destijds logeerde ik daar als vrijwilliger en heb daar ontzettend veel geleerd over zelfvoorzienend leven. De tekeningen onder de plattegrond heb ik later gemaakt voor hun toekomstvisie, die zij aan de gemeente presenteerden om een nieuw terrein in te richten.
STADSNOMADEN.NL
DAGBOEK VAN AVONTUREN
EIND ZOMER 2020 
Om mijn accordeon, teken spullen, tattoo spullen en kampeerspullen mee te kunnen nemen op reis heb ik een fietskar gebouwd. Ik had namelijk nog geen rijbewijs of bakbrommer.. Met die houten kar vol inspiratie fietste ik heel traag van Nijmegen naar Amsterdam, zonder plan. Onderweg was ik welkom om te logeren. Zelfs de Groningers antwoorden op mijn oproep 'ik heb wel een plekje voor je tentje' maar Gromningen was me iets te ver. Onderweg heb ik tekeningen gemaakt van de situaties waarin ik me bevond, als een soort dagboek.
EIND ZOMER 2019
Met een rugzak en een accordeon in een koeltas op mijn buik vertrok ik met de Flixbus op weg naar Spanje.Antwerpen was mijn eerste stop. Op het vossenplein is elke week markt waar je na de afbraak goed kan rommelen. Ondanks mijn volle belading nam ik gevonden schatten mee. Op de volgende stop in Toulouse logeerde ik in een Pippi Langkous villa vol theater en circus artiesten. In Bilbao ontmoette ik Lena en Tony, die vaag vermoedden dat er een accordeon in mijn koeltas schuilde. Hij speelde het instrument ook tijdens zijn shows. Daarna kwam ik aan in een eco dorp in de bergen van Spanje, waar ik leerde over bouwen met leem en tomatenoksels.. Daar ben ik twee maanden gebleven. 

Inspirerend?

Ontvang om de week een email vol avontuur!
Er ging iets mis bij verzenden. Probeer het nog eens?
Hoera! Je bent ingeschreven.

Je gaat akkoord met mijn privacyverklaring

Privayverklaring