POP-UP workshop

Je bent benieuwd hoe die rare snuiters leven, in hun woonwagens op dat terrein om de hoek. Maar je durft niet zomaar het terrein op te lopen,  je nieuwsgierigheid blijft kriebelen! Terwijl je voelt dat je op die plek enorm veel inspiratie kan opdoen.

Je hebt behoefte aan nieuwe mogelijkheden, omdat je ziet dat het ook anders kan! Maar je weet niet waar je moet beginnen..

Ik organiseer pop-up workshops op deze alternatieve plekken, waardoor je een goede reden hebt om dat terrein eens te ontdekken! Je gaat in een kleine groep leren om iets zelf te maken, en ondertussen leer je van alles over hoe mensen daar leven. 

Je creativiteit krijgt een duwtje in de rug met een laagdrempelige techniek zoals gutsen van hout & drukken op textiel. Hiermee ervaar je hoe makkelijk het eigenlijk is om zelf iets te maken, en dat gevoel van onafhankelijkheid zal je leven verrijken. 

Laat de angst voor het onbekende los, en het gevoel dat je niet kunt tekenen of niks zelf kan maken. Ik ga je handvaten geven en je onderdompelen in een spontane, avontuurlijke en vrije wereld. Een dag die je niet snel vergeet! 

AGENDA

Inspirerend?

Ontvang af en toe een email vol avontuur!
Er ging iets mis bij verzenden. Probeer het nog eens?
Hoera! Je bent ingeschreven.

Je gaat akkoord met mijn privacyverklaring

Privayverklaring