GEPRINTE T-SHIRTS

Keetje, boompje, beestje op je shirt?

KEETJE BOOMPJE BEESTJE! Deze slogan komt van de dag van het Woonprotest. Ik maakte T-shirts met tekeningen over alternatief wonen, en deze was daar een van. Nu heb ik stempels gegutst om er meer te kunnen maken! Ik druk met textielverf op shirts die ik verzameld heb uit kringloopwinkels.

Woon jij ook in een keetje, boot, busje of paddestoel? Of is dat je droom? Blijf dan op de hoogte! Er komen nog allerlei huisjes aan bod. Het Keetje is nu te bestellen, met honden, katten of een hond en een kat. Je kunt ook kiezen voor een paddenstoel, vliegtuig of paard en wagen. Ik kan ook op jouw eigen T-shirts printen als je er eentje hebt liggen.

Ben jij ook betoverd door de ouderwetse nomaden wagens? Die door een ezeltje getrokken worden door de bergen van zuid Europa? Dan is deze print iets voor jou:

Zou je wel in het bos willen wonen, dicht bij de natuur? Kies dan voor deze paddestoel met balkon!

Er zijn ook mensen die van alles iets kunnen maken! Het kan niet gek genoeg zijn, en wordt volledig door fantasie mogelijk gemaakt. Én doorzettingsvermogen natuurlijk. Maar op een wolk kun je niet wonen... Of toch wel?

Zou je een T-shirt willen bestellen? Stuur een email naar info@mariekelos.nl

Inspirerend?

Ontvang om de week een email vol avontuur!
Er ging iets mis bij verzenden. Probeer het nog eens?
Hoera! Je bent ingeschreven.

Je gaat akkoord met mijn privacyverklaring

Privayverklaring