SNEAK PEAK!

ik ben een boek aan het illustreren

Sanne is een verhaal aan het schrijven en ik maak er tekeningen bij! Zij neemt dit verhaal, The New Post Office, en de personages er in, al een tijdje mee op haar reizen en avonturen. Het speelt zich af in Nijmegen, op verborgen plekjes waar schatten te vinden zijn en in haar eigen, of in Siets' (de hoofdpersoon) gedachtenwereld. Het verhaal is stukje bij beetje te lezen, luisteren en ervaren. Zodra de tekeningen klaar zijn om het verhaal kleur te geven zul je ze zien rondom Sanne, op haar instagram, op papier en op mijn website. Hier is een kleine sneak peak uit mijn schrift, waar de tekeningen beginnen als schets, vervolgens met pen worden uitgewerkt en later kleur zullen krijgen op de computer!

Inspirerend?

Ontvang om de week een email vol avontuur!
Er ging iets mis bij verzenden. Probeer het nog eens?
Hoera! Je bent ingeschreven.

Je gaat akkoord met mijn privacyverklaring

Privayverklaring