kleren pimp festijn

ontploffing van kleren en kleuren op ons verjaardagsfeest

Het is feest bij ons thuis! En ik zorg voor het dagprogramma. We nodigen mensen uit om kleren te ruilen, en kleding te pimpen! Op ons terrein staat een oude caravan, vergeten aan het wegkwijnen in de bosjes. Maar alles kan een tweede leven leiden! Ik verf de buitenkant met schoolbordverf, zo kunnen we er weer een nieuwe invulling aan geven. Binnen heb ik mijn naaimachine neergezet, en buiten hangen en liggen ontzettend veel kleren die over zijn en niet meer gedragen worden. Een groot deel gaat aan het einde mee met de nieuwe eigenaars. Je nieuwe, net uitgezochte kleren kun je gelijk personaliseren met patches en stempels! Ik vind het heerlijk hoe er chaos ontstaat van inkt, stiften, stofjes en stempels. Die vliegen allemaal door elkaar heen omringd met vreugde en nieuwsgierigheid.

Dit soort creatieve uitspattingen organiseer ik graag vaker! Wil jij erbij zijn? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief onderaan mijn pagina en blijf op de hoogte.

Zodra de eerste stempel afgedrukt wordt gaat het helemaal los! Voor een paar uur kan ik niet stilstaan en vliegen de stempels en inkt door de lucht. In ruil voor een donatie krijg je een uniek kunstwerkje mee én heb je nieuwe mogelijkheden ontdekt om je oude saaie kleren een nieuw leven te geven.
Binnen liggen allemaal stofje die ik over een langere tijd heb verzameld. Om kleren mee te repareren bijvoorbeeld!
Voor de kinderen zijn er Posca stiften om helemaal los te gaan op een wit T-shirt, uit de enorme witte kleding-afdeling in de winkelwagen.
De caravan zelf is ook gepimpt. Zo dient hij als basis voor de spontane werkplaats.

Inspirerend?

Ontvang om de week een email vol avontuur!
Er ging iets mis bij verzenden. Probeer het nog eens?
Hoera! Je bent ingeschreven.

Je gaat akkoord met mijn privacyverklaring

Privayverklaring