Pop-up naai atelier

In de buitenlucht creëren

'S ochtends als ik wakker word voel ik de koude lucht aan mijn neus. De rest van mijn lichaam is nog heerlijk warm onder de dekens, naast mij zie ik Tinka die er hetzelfde over denkt: nog even blijven liggen. Het is winter en we moeten de houtkachel van de yurt aanmaken zodat de dag kan beginnen. Ik logeer bij haar op camping de Hoogewaard. Een stap buiten de deur en ik ben omringd met bomen, yurts, kippen en geiten, pony's en wilde konijnen en lieve mensen. De zon breekt door en maakt de ochtenddauw extra mooi, hout hakken is soms toch ook wel even lekker om te doen. Ik ga gordijnen naaien voor een van de caravans, maar heb tijd over voor een eigen project. De zon en mijn drie truien maken het net warm genoeg om buiten een naai ateliertje op te zetten. Met een verlengsnoertje kun je eigenlijk overaal een atelier opzetten. Bij mijn auto kies ik een rode linnen lap uit mijn voorraad en met een YouTube filmpje erbij ga ik aan de slag. Tinka wil leren naaien maar daar heeft ze nu geen tijd voor omdat ze op de camping werkt. Een paar weken later zullen we weer afspreken om samen iets te naaien voor haar. En dat is extra leuk als je het nog nooit gedaan hebt! Ik kom graag een keertje bij jou met mijn pop up naaiatelier! Dan gaan we samen aan de slag. Hieronder het resultaat!

Het schort is overigens ook te koop! Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een bericht.

Inspirerend?

Ontvang om de week een email vol avontuur!
Er ging iets mis bij verzenden. Probeer het nog eens?
Hoera! Je bent ingeschreven.

Je gaat akkoord met mijn privacyverklaring

Privayverklaring