Workshop gutsen en drukken

Creatieve groepsactiviteit gezocht? Maak je eigen bedrukte shirt!

Zoek je een unieke activiteit voor je woongroep, evenement of buurtfeest? Kies voor een middag gutsen en drukken! Ik kom met mijn rondrijdende atelier vol guts en druk spullen naar je toe, en ik begeleid jullie om een stempel te maken die je met textiel verf op je kleding drukt.

We werken dan met MDF uit containers, dat wordt namelijk om de haverklap weggegooid, en ik vis het er weer uit! Met een guts snijdt je een deel weg van het oppervlak, waardoor de inkt alleen op sommige plekken komt. Hiermee krijg je al heel snel een mooi resultaat met eenvoudige tekeningen. Het best werkt textiel van katoen. Ik verzamel mijn shirts bij de kringloopwinkel en heb er vaak niet genoeg, dus het is tijd om eens in je kast te kijken welk kledingstuk gepimpt mag worden! Voor meer informatie kun je me een e-mail sturen: info@mariekelos.nl

Inspirerend?

Ontvang eens per maand een email vol avontuur!
Er ging iets mis bij verzenden. Probeer het nog eens?
Hoera! Je bent ingeschreven.

Je gaat akkoord met mijn privacyverklaring

Privayverklaring